Categories
Média, reklama, lži a tak...

Marek a Marek pro olympiádu v Praze (ale jen v roce 2028!)

Tuhle jsem si zase něco četl o „obecně prospěšné“ 🙂 společnosti PRAHA OLYMPIJSKÁ. Ta je sama o sobě docela zajímavá, protože zatím nedokázala kromě pár kuriózních matematických výpočtů celkové ceny olympiády vůbec nic a už nás to stálo sedmdesát mega.

Ono se není čemu divit, když si šéf „obecně prospěšné“ společnosti („ops“) vyplácí 100k za měsíc a ještě se málem lituje, že je to málo.

To si pak člověk klade otázku, jestli i tu A8 platí Praha olympijská nebo dokonce jestli Praha olympijská nekoupila i to Porsche pro Dianu. 🙂 Ale jak je v „článku“ (myslíte, že na super.cz jsou články nebo „články“?) uvedeno, pan Petera má i jiné příjmy, tak doufám, že ne…

Viktor je taky v týmu... a rozhodně není sám.
Viktor je taky v týmu... a rozhodně není sám.

Ale o čem jsem chtěl hlavně psát – další člověk v „ops“ je Karel Tejkal, spolumajitel PR&PA (někdy Vám vysvětlím, jaký je v tom rozdíl) agentury Q and A s.r.o. – takže můžete řekl bych i úspěšně hádat, kam plyne těch ca. dvacet mega z rozpočtu „ops“, které vydává na Marketing a PR. Ano, nejen Viktor, ale i tito lidé jsou v národním týmu.

Teď co je ale největší legrace – olympijské domény – Q and A, alias Tejkal drží celou řadu domén jako praha2016.cz, olympijskehry2016.cz, oh2016.cz, oh2020.cz… zkrátka nějakou tu desítku možností. S výjimkou praha2024.cz a prague2024.cz jsou ale všechny ty adresy na rok 2016 (kdy se Praha nedostala ani mezi kandidátská města) nebo 2020 (kdy s největší pravděpodobností nevyhraje). Pokud má nějakou šanci, viděl bych to na rok 2024, 2028 nebo 2032.
Osobně jsem si vsadil na 2028 a tak jsem u volné praha2028.cz nemeškal. Avšak říkám si, že ještě cennější by byla „.comka“ v anglickém znění prague2028.com… jenomže mrknu na domaintools.com a kdo se tam na mě směje? JUDr. PhDr. Marek Antoš, Ph.D. – což je člověk, který má asi milión různých aktivit a mimo jiné mě učí státovědu. 🙂 Jak je ten svět malý.

btw: Za opravdový hardcore považuji, že už je reglé nejen prague2028.com, ale i prague2032.com, prague2036.com, prague2040.com, prague2044.com a prague2048.com… to snad lidi registrují pro svoje vnoučata nebo co. 🙂

Olympijský duch produkuje puch a otravuje vzduch!

One reply on “Marek a Marek pro olympiádu v Praze (ale jen v roce 2028!)”

Aby se zase neptali nedočkaví čtenáři na Skypu… 🙂 Něco určitě přidám, ale teprve až se vrátim z hor. Mám rozepsaný článek o fungování lokálního MMSingu na P6 a taky jeden o svých oblíbencích na internetu. Zatim tu buďte hodný a nepište sem žádný sprosťárny.

Leave a Reply

Your email address will not be published.